ESDEVENIMENTS

A Pa Natural oferim un ampli ventall de càterings, tant per esdeveniments empresarials com familiars. Elaborem propostes personalitzades segons les necessitats de cada client, tipus d’acte i pressupost, oferint la flexibilitat necessària per aconseguir solucions adequades a cada esdeveniment.

La nostra experiència i coneixement del sector ens permet assessorar els nostres clients sobre les necessitats gastronòmiques i logístiques de l’acte, amb l’objectiu de crear l’ambientació que vol l’organitzador de l’esdeveniment.

Catering Coffee break
Coffee break

Pauses a mig matí o mitja tarda ideals per reunions de feina, on oferim cafès, sucs i refrescos acompanyats de brioixeria, entrepans, coques...

Catering Còctels
Còctels

Des d’una copa de benvinguda fins a un còctel complet, disposem d’una àmplia oferta d’aperitius pensats per inauguracions, convencions, festes i tot tipus d’actes.

Catering Celebracions
Celebracions

Des d’una festa d’aniversari, un bateig, un dinar de Nadal o una inauguració, l’àmplia oferta de Pa Natural s’adapta a les vostres necessitats. El nostre objectiu és realitzar de forma eficient l’esdeveniment, garantint així un servei de càtering integral i de gran qualitat.

Catering Casaments
Casaments

A Pa Natural som conscients de la importància del vostre dia i de les expectatives generades. Per això oferim un servei personalitzat que cuidarà tots els detalls de la celebració, amb l’objectiu que obtingueu un record únic d’aquest dia tan especial.

Catering Dinars i sopars
Dinars i sopars

Des d’un dinar de feina a peu dret, que requereix agilitat i rapidesa, fins a un sopar de gala, disposem d’una àmplia oferta de bufets, aperitius i degustacions que troben l’equilibri entre la gastronomia i l’atmosfera de l’esdeveniment.

Catering Festes infantils
Festes infantils

Per fer feliços als més petits de la casa, comptem amb gran varietat de pastissos que pots personalitzar. Oferim menús infantils per celebrar a l’escola, a casa o, fins i tot, per anar de picnic.