Pa Natural és un negoci familiar que ofereix càterings a empreses i particulars, amb un estil singular i una experiència de més de 40 anys.
Amb un servei acurat, un tracte personalitzat per cada client, un equip humà de gran qualitat i una cuina mediterrània que cuida molt el producte, Pa Natural té per objectiu transmetre qualitat, seguretat i flexibilitat als seus clients.
Procedent de Moià, la família Bosch Mas es va instal·lar a Sabadell el 1956, amb una botiga de queviures situada a la Creu de Barberà. Amb el temps, va reorientar el negoci reconvertint-lo en Pa Natural, un forn de pa que avui dia és tot un referent a Sabadell.
El 1984, amb el trasllat a l'Avinguda Matadepera, s’inicià una nova etapa de creixement que culminà amb l’obertura d’una desena de botigues a Sabadell, i dues més a Badia i Barberà del Vallès.
Una de les virtuts de Pa Natural és saber adaptar-se a les necessitats dels clients. En aquest sentit, ha desenvolupat un servei de cuina i de càtering que ha tingut molt bona acceptació.
L’equip humà de Pa Natural està format per professionals qualificats que treballen per garantir l’èxit de la celebració. Des de l’assessorament en la tria dels productes, fins a una posada en escena molt acurada, es cuiden tots els detalls per tal que el servei de càtering sigui impecable durant tot l’esdeveniment.
Pa Natural disposa d’instal·lacions de producció modernes i adequades per garantir la màxima qualitat del producte. També disposa d’una flota de vehicles que assegura un transport correcte del càtering.