QUI SOM
Filosofia

Pa Natural és un negoci familiar que ofereix càterings a empreses i particulars, amb un estil singular i una experiència de més de 40 anys.

Amb un servei acurat, un tracte personalitzat per cada client, un equip humà de gran qualitat i una cuina mediterrània que cuida molt el producte, Pa Natural té per objectiu transmetre qualitat, seguretat i flexibilitat als seus clients.

Orígens

Procedent de Moià, la família Bosch Mas es va instal·lar a Sabadell el 1956, amb una botiga de queviures situada a la Creu de Barberà. Amb el temps, va reorientar el negoci reconvertint-lo en Pa Natural, un forn de pa que avui dia és tot un referent a Sabadell.

El 1984, amb el trasllat a l'Avinguda Matadepera, s’inicià una nova etapa de creixement que culminà amb l’obertura d’una desena de botigues a Sabadell, i dues més a Badia i Barberà del Vallès.

Una de les virtuts de Pa Natural és saber adaptar-se a les necessitats dels clients. En aquest sentit, ha desenvolupat un servei de cuina i de càtering que ha tingut molt bona acceptació.

Equip i instal·lacions

L’equip humà de Pa Natural està format per professionals qualificats que treballen per garantir l’èxit de la celebració. Des de l’assessorament en la tria dels productes, fins a una posada en escena molt acurada, es cuiden tots els detalls per tal que el servei de càtering sigui impecable durant tot l’esdeveniment.

Pa Natural disposa d’instal·lacions de producció modernes i adequades per garantir la màxima qualitat del producte. També disposa d’una flota de vehicles que assegura un transport correcte del càtering.