Pa Natural és un negoci familiar que ofereix càterings a empreses i particulars, amb un estil singular i una experiència de més de 50 anys.

Què ens fa únics

Ens avalen més de 50 anys com a fleca artesanal de referència a Sabadell.

Ens adaptem a les teves necessitas per oferir-te un càtering a mida.

Som un equip qualificat I afrontem qualsevol repte amb humilitat i professionalitat.

Treballem amb productes de qualitat i cuidem cada detall per garantir l’èxit del teu esdeveniment.

Orígens

Procedent de Moià, la família Bosch Mas es va instal·lar a Sabadell el 1956, amb una botiga de queviures situada a la Creu de Barberà. Amb el temps, va reorientar el negoci reconvertint-lo en Pa Natural, un forn de pa que avui dia és tot un referent a Sabadell.

El 1984, amb el trasllat a l’Avinguda Matadepera, s’inicià una nova etapa de creixement amb noves obertures.

Una de les virtuts de Pa Natural és saber adaptar-se a les necessitats dels clients. En aquest sentit, ha desenvolupat un servei de cuina i de càtering que ha tingut molt bona acceptació.

301_508217424
L’equip humà de Pa Natural està format per professionals qualificats que treballen per garantir l’èxit de la celebració.
Càtering per a qualsevol tipus d’ocasió

Equip i instal·lacions

Des de l’assessorament en la tria dels productes, fins a una posada en escena molt acurada, es cuiden tots els detalls per tal que el servei de càtering sigui impecable durant tot l’esdeveniment.

Pa Natural disposa d’instal·lacions de producció modernes i adequades per garantir la màxima qualitat del producte. També disposa d’una flota de vehicles que assegura un transport correcte del càtering.

Skip to content
CreaEscola Quality Certificate for Education Website